Wij zijn met verlof van 11 tot 14 december. Terug open vrijdavond 14 december om 19u!
img

Events

  • Ma: 12u - 14u
  • Di: 12u -14u
  • Woe: Gesloten
  • Do: Gesloten
  • Vr: 12u - 14u • 19u - 21u
  • Za: 12u - 14u • 19u - 21u
  • Zo: 12u - 14u • 18u30 - 20u30

Traiteur - Afhaal Eindejaar

Traiteur - Afhaal Eindejaar

19 december 2018

U kan tijdens de feestdagen bij ons terecht voor afhaal van tapas, oesters, voorgerechten, hoofdgerechten, desserten, volledige menu's, aangepaste wijnen,... U kan telefonisch bestellen of via mail met melding van naam en adres. U ontvangt een voorschotfactuur via mail van 25% van de bestelling. De dag van de ophaling ontvangt u de resterende factuur van 75% die u met bancontact kan betalen. Voor Kerstavond moeten de reservaties binnen zijn ten laatste op 19/12 en voor Oudejaarsavond ten laatse op 26/12.

APERITIEF

 

Tapasbord met olijven, tapenades, Spaanse en Italiaanse
charcuterie, ansjovis, gevulde kerstomaten, champignons

7,00 pp

 

SOEPEN

 

Pastinaakvelouté | crumble van Pata Negra |
gerookte ajuinsnippers | peterselie

5,00 pp

 

Bisque van grijze garnalen | zure room |
broodkorstjes | bieslooksnippers

7,00 pp

 

VOORGERECHTEN

 

Terrine van eendenlever / vijgenconfituur / rozijnenbrood 

13,50 pp

 

Garnaalkroketten / verse garnalen / citroen 

5,00 per stuk

 

Koolvishaas | crème van butternut | lente-ui |
crumble van Breydelspek | purper shiso

12,00 pp

 

Gepocheerde zeetong | Sint-Jakobsoester | grijze garnalen |
witte wijn | Parijse champignons | prei | knolselder

14,00 pp

 

HOOFDGERECHTEN

 

Parelhoenfilet | Fine Champagne Cognac saus | stoofpeer |
witloof | Oosterse paddenstoelen | gegratineerde aardappelen

20,00 pp

 

Fazantenfilet | ‘Fine Champagne saus’ | crème van groene kool |
gedroogde Breydelspek | boschampignons | verse aardappelkroketten

22,00 pp

 

Jong everzwijnfilet | crème van wildjus | butternut
rode biet | boschampignons | stoofpeer

22,00 pp

 

Reefilet | wildjus | butternut | rode biet |
gegrilde ui | stoofpeer | bospaddenstoelen

26,00 pp

 

Hoofdgerechten serveren wij met gegratineerde aardappelen.
Er kunnen ook verse kroketten geserveerd worden.

 

NAGERECHTEN

 

Dessertbord | chocolademousse | bavarois |
panna cotta | vers fruit | crumble

8,00 pp

 

Chocolademousse | crumble van speculoos | rood fruit

6,00 pp

 

Zanddeeggebak | advocaatmousse |
witte chocolade | amandelschilfers

6,00 pp


Hazelnootmousse met ganache van hazelnoot |
karamelmousse met bananenganache | chocoladesaus

6,00 pp

 

Kaasbord | 5 kazen | noten | gedroogde vruchten |
notenbrood | vijgenconfituur | druiven

8,00 pp

 

AANGEPASTE WIJNEN AAN WINKELPRIJZEN

 

Cava M&M Brut nature (zonder toegevoegde suikers)   12,50

als aperitief, bij visgerechten, garnaalkroketten, bij een feestbuffet

 

‘Casa do Arrabalde'  Vinho de Minho Portugal 2016   10,00

fris, mineraal, als aperitief, bij zeevruchten (garnalen, coquilles,...), lichte visgerechten

 

‘Château Lestrille'  Entre-Deux-Mers  Bordeaux  2016   11,00

vol, rond, frisse zuren, als aperitief, bij visgerechten, zeevruchten, licht gevogelte

 

‘Les Barriques'  Luc Pirlet  Côteaux du Languedoc  2017   10,00

volle, ronde op houtgelagerde chardonnay, bij romige, rijke visgerechten, gevogelte, fazant

 

‘Château Le Raz’ zoet wit Côtes de Montravel AOP 2015   10,00

halfzoete wijn, bij wildpastei, terrine van eendenlever, gevogelte, schimmelkazen

 

‘Domaine Laborie’ rood Pays d’Oc 2017 merlot, cabernet   9,00

fruitig en soepel rood, bij parelhoen, fazant, rood vlees, everzwijn

 

'La Source d'Eole'  Côtes du Rhône  2016   11,00

kruidig, soepel, bij gevogelte, everzwijn, rood vlees, kruidige gerechten

 

‘Château Perrin’ Blaye Côtes de Bordeaux 2015 topjaar   12,50

krachtig, bij parelhoen, fazant, ree, everzwijn, bij harde en zachte kazen

 

‘Château Grand Bertin de Saint Clair'  Médoc  Bordeaux  2014   12,50

krachtig, bij gevogelte, everzwijn, wild, rode vleesgerechten

 

‘Château Clauzet'  Saint-Estèphe  Haut-Médoc  Bordeaux 2014   26,00

krachtig en rijp, bij wildgerechten, rood vlees, gebraad

 

‘Château Les Pins’ Primage Rivesaltes Roussillon 2012   16,00

zoete rode wijn, bij wild,chocoladedesserten, kazen, sorbets met rood fruit

 

 

 

 

Traiteur - Afhaal Eindejaar

19 december 2018